Perry Rhodan spellen

PRS 214 DIE RAUMFLOTTE VON ALT-ARKON (Agema)

Na de dood van Orbanaschol III treedt de kristalprins Atlan toe tot de vloot van het Akonidische imperium. Nadat hij de nodige medewerkers om zich heen heeft verzameld, neemt hij het gezag van het gevechtseskadron op zich. Dit verolg deel bevat alle achtergrondinformatie over de Arkonidische vloot ten tijde van de Methaan-oorlog, met inbegrip van een overzicht van de uniforms, officiersrangen, distinctieven en onderscheidingen; met 90 speelstenen!

Prijs € 7,50

PRS 216 AN DER ÜBERLAPPUNGSFRONT (Agema)

De onderlinge geschillen tussen de Druuf en de Arko-nidische robotruimteschepen zijn de achtergrond van het eerste scenarioboek. Hier worden de gevechten en de geschillen, die 17 maanden lang aan het overlap-pingszone tussen beide universums duurden uitge-werkt. Naast een rij van scenario‟s wordt in dit boek ook het verloop van de gevechten en de verliezen van beide zijden ingegaan. Dit deel bevat 10 scenario‟s:

De eerste dagen, Ontmoetingen in Luchs 73, In aan-vlucht op Druufon, Tifflor‟s tegenaanval, Aanval
zonder terugkomst, Talamon‟s laatste gevecht, Het
einde in Tiger 32, Afloop onzeker, Met volle energie,
Aan het overlappinggebied.

Prijs € 7,50

PRS 224 ROBOTER (Agema)

Als aanvulling op het spel Combatsystem te gebruiken. Hier leert u kennis maken met diverse soorten robots van verschillende rassen met de voor- en nadelen.
Gevechtsrobots worden overal in de Melkweg gebruikt. Het lijkt als waren ze de „nonplusultra‟ van de wapentechniek.

Prijs € 7,50

PRS 225 DER TOPSIDISCHE GILAKREU-ZER (Agema)

De gevaarlijkste wapens van de Topsidische ruimtevloot is onder andere de lichte jager van de Gila-Klasse. Met slechts 28 man bezetting storten deze snelle, zwaarbewapende schepen in een niet te stuiten frontaal aanval op de tegenstander(s). Buiten laserwapens, energiestations, motoren, kleine cabine en een mini centrale hebben deze schepen nauwelijks iets te bieden.

Deze aanvulling bevat tevens de etagetekeningen van dit schip en tevens ingesloten een beschrij-ving, gegevensregister van de complete bezetting en verschillende scenario‟s. Te gebruiken als aanvulling op het spel Das Combatsystem.

Prijs € 7,50

PRS 231 PEDLAR HANDELSRAUMER DER SPRINGER (Agema)

Ook in deze aanvulling weer een compleet over-zicht van dit Springerruimteschip. Ook hier kunnen weer diverse spelscenario‟s gespeeld worden. Dit spel is een aanvulling op Das Combat-system.

Prijs € 7,50

PRS 232 DIE TERRANISCHE KAUL-QUAPPE (Agema)

(Nederlandse uitdrukking: Donderkop)
Met een doorsnede van bijna 60 meter zijn o.a. bekend geworden onder dit begrip de tenders van de “Good Hope” serie. Het zijn de kleinste ruimteschepen in kogelvorm ooit gebouwd.
Dit spel bevat de etagetekeningen van dit schip, inclusief een beschrijving, bestanden van de complete bezetting en verschillende scenario-‟s.

Prijs € 7,50

PRS 220 DER METHANKRIEG (Agema)

Hierin kunt u de oorlogen naspelen tussen de Arkoniden en de Maahks, om de heerschappij over de Melkweg. U beschikt hierbij over een eenvoudig te hanteren “strategisch ruimtegevechtssysteem”, dat zeer geschikt is voor de uitvoering van gevechten tussen complete eskaders en vloten.

Bovendien biedt dit spel de spelers de mogelijkheid de inzet van ruimteschepen zelf te plannen, de ene speler wil misschien liever slagschipeskaders inzetten, terwijl de andere speler de voorkeur geeft aan slagschipeskaders met elitebemanning; weer een andere speler houdt het misschien liever op kwantiteit in plaats van kwaliteit, de keus is geheel aan u!

Dit pakket bevat: een boekje met spelregels, twee spelborden, een scenarioboek, 720 speelstenen en twee dobbelstenen.

Prijs € 49,50