Spellen


METROPOLIS. *N*

Een sciencefictionspel voor twee personen vanaf 15 jaar.

Men kan op land, in de lucht en op zee aanvallen, verdedigen of heroveren. U beleeft de toekomst, waarvan u de afloop zelf kunt bepalen.

 

PRS 206
€ 12,50
portocode 6

 

PRS 206

PRS206

Perry Rhodan Spellen


DIE RAUMFLOTTE VON ALT-ARKON (Agema)

Na de dood van Orbanaschol III treedt de kristalprins Atlan toe tot de vloot van het Akonidische imperium. Nadat hij de nodige medewerkers om zich heen heeft verzameld, neemt hij het gezag van het gevechtseskadron op zich.

Dit vervolg deel bevat alle achtergrondinformatie over de Arkonidische vloot ten tijde van de Methaanoorlog, met inbegrip van een overzicht van de uniforms, officiersrangen, distinctieven en onderscheidingen; met 90 speelstenen!

 

PRS 214
€ 7,50
portocode 4

 

PRS214

DER METHANKRIEG (Agema)

Hierin kunt u de oorlogen naspelen tussen de Arkoniden en de Maahks, om de heerschappij over de Melkweg. U beschikt hierbij over een eenvoudig te hanteren “strategisch ruimtegevechtssysteem”, dat zeer geschikt is voor de uitvoering van gevechten tussen complete eskaders en vloten. Bovendien biedt dit spel de spelers de mogelijkheid de inzet van ruimteschepen zelf te plannen, de ene speler wil misschien liever slagschip eskaders inzetten, terwijl de andere speler de voorkeur geeft aan slagschip eskaders met elitebemanning; weer een andere speler houdt het misschien liever op kwantiteit in plaats van kwaliteit, de keus is geheel aan u!

Dit pakket bevat: een boekje met spelregels, twee spelborden, een scenarioboek, 720 speelstenen en twee dobbelstenen.

 

PRS 220
€ 49,50
portocode 6

 

PRS220

ROBOTER (Agema)

Als aanvulling op het spel Combatsystem te gebruiken. Hier leert u kennis maken met diverse soorten robots van verschillende rassen met de voor- en nadelen.

Gevechtsrobots worden overal in de Melkweg gebruikt. Het lijkt als waren ze de „nonplusultra‟ van de wapentechniek.

 

PRS 224
€ 7,50
portocode 4

 

PRS224

DER TOPSIDISCHE GILAKREUZER (Agema)

De gevaarlijkste wapens van de Topsidische ruimtevloot is onder andere de lichte jager van de GilaKlasse. Met slechts 28 man bezetting storten deze snelle, zwaarbewapende schepen in een niet te stuiten frontaal aanval op de tegenstander(s). Buiten laserwapens, energiestations, motoren, kleine cabine en een mini centrale hebben deze schepen nauwelijks iets te bieden.

Deze aanvulling bevat tevens de etagetekeningen van dit schip en tevens ingesloten een beschrijving, gegevensregister van de complete bezetting en verschillende scenario's. Te gebruiken als aanvulling op het spel Das Combatsystem.

 

PRS 225
€ 7,50
portocode 4

 

PRS225

PEDLAR HANDELSRAUMER DER SPRINGER (Agema)

Ook in deze aanvulling weer een compleet overzicht van dit Springerruimteschip. Ook hier kunnen weer diverse spelscenario's gespeeld worden.

Dit spel is een aanvulling op Das Combatsystem

 

PRS 231
€ 7,50
portocode 4

 

PRS231

DIE TERRANISCHE KAULQUAPPE (Agema)

(Nederlandse uitdrukking: Donderkop)

Met een doorsnede van bijna 60 meter zijn o.a. bekend geworden onder dit begrip de tenders van de “Good Hope” serie. Het zijn de kleinste ruimteschepen in kogelvorm ooit gebouwd. Dit spel bevat de etagetekeningen van dit schip, inclusief een beschrijving, bestanden van de complete bezetting en verschillende scenario's.

 

PRS 232
€ 7,50
portocode 4

 

PRS232

AN DER ÜBERLAPPUNGSFRONT (Agema)

De onderlinge geschillen tussen de Druuf en de Arkonidische robotruimteschepen zijn de achtergrond van het eerste scenarioboek. Hier worden de gevechten en de geschillen, die 17 maanden lang aan het overlappingszone tussen beide universums duurden uitgewerkt. Naast een rij van scenario‟s wordt in dit boek ook het verloop van de gevechten en de verliezen van beide zijden ingegaan. Dit deel bevat 10 scenario's: De eerste dagen, Ontmoetingen in Luchs 73, In aan- vlucht op Druufon, Tifflor‟s tegenaanval, Aanval zonder terugkomst, Talamon‟s laatste gevecht, Het einde in Tiger 32, Afloop onzeker, Met volle energie, Aan het overlappinggebied.

 

PRS 218
€ 7,50
portocode 4

 

PRS218

OPERATION EASTSIDE CD-ROM

Het langverwachte computerspel. Een as- trofysisch computerspel. We schrijven het jaar 2326, de Terranen ontmoeten de mach- tigste volkeren der galaxis. Een uiterst spannend spel!

 

PRS 234
€ 32,50
portocode 6

 

PRS234

“BRÜCKE IN DIE UNENDLICHKEIT” OP CD-ROM

Perry Rhodan computerspel met drie CD Roms in eurobox voor Mac en Windows.

Spanning door vele raadsels en spannende opgaven op vijf werelden. Video, soundtrack en F/X, bijzonder fraai. 32 bit afbeeldingen.

 

PRS 235
€ 22,50
portocode 6

 

PRS235

DIE VERBOTENE STADT OP CD-ROM

Dit Perry Rhodan computerspel is een vervolg op bovenstaand spel Thoregon Brücke in die Unendlichkeit. Ook zonder dit eerste deel is dit spel goed te spelen.

Perry Rhodan komt terecht op een levensvijandige planeet in een vreemde stad met rare bewoners. Zijn doel is om van daar te ontkomen. Hij moet kost wat het kost een ruimte- schip vinden.

 

PRS 236
€ 22,50
portocode 6

 

PRS236

GALAXY CHESS

Galaxy Chess is een opwindend strategisch schaakspel in de leegte van het universum. Doel van het spel is de bezetting en uitschakeling van een energiecentrale van de tegen-stander. Ze zetten ruimteschepen en Shuttles in, bezetten planeten en bevechten de indringers op drie verschillende manieren, namelijk met lasers, paralysator en megamagneten. Twee Galactische vlooteenheden vechten om de heerschappij in het universum. Door denkwerk en precies manoeuvreren in de gewichtloosheid en met uitgekiende tac- tiek lukt het om vrede in het heelal te brengen. Galaxy Chess is strategisch met of zonder dobbelstenen. Geschikt voor personen vanaf 12 jaar.

Inhoud: Een fantastische sterrenkaart (bestaande uit vier delen, zodat deze makkelijk is op te bergen.) 36 ruimteschepen en Shuttles plus twee dobbelstenen. Spelregels in vier talen: Duits, Engels, Frans en Italiaans.

  • PRS208 tinnen uitvoering
  • PRS209 plastiek uitvoering

 

PRS 208
€ 25,00
portocode 6
PRS 209
€ 17,50
portocode 6

 

PRS208

De serviceman

De serviceman kunt u bereiken voor al uw vragen over de inhoud van deze site op tel. 020 - 679 29 59 of 06 - 226 149 08
(Telefonische bereikbaarheid echter onder voorbehoud) of via e-mail.

Contactgegevens

Perry Rhodan Science Fiction Vereniging Service
Postbus 51023
1007 EA AMSTERDAM
perry.rhodan.sf.service@kpnmail.nl
Bank NL44 INGB 0001 4540 34

Portocodes

  • Portocode 1 = € 0,78
  • Portocode 2 = € 1,56
  • Portocode 3 = € 2,34
  • Portocode 4 = € 3,12
  • Portocode 5 = € 3,90
  • Portocode 6 = € 6,95

Deze portocode staat achter elk product. Zodoende kunt u zien hoeveel de porto bedraagt voor het artikel wat u bestelt.

(Prijswijzigingen TNT Post voorbehouden)

Bestellen

Als u iets wilt bestellen ga dan naar de contactpagina

©